Wat betekent?

Bedrukte koffiebekers betreffende ons merknaam hebben een originele look. Het bedrukken van koffiebekers kan zijn ons veelal heel wat vergeten methode voor dit produceren betreffende meer naamsbekendheid. Wegens dit bedrukken van koffiebekers raakt u dan ook bij Cheapie Koffiebekers juiste geschikte adres.

De designers vervaardigen gaarne kosteloos een ontwerp wegens u dan ook op, hiervoor berekenen wij nauwelijks onkosten. De levertijden bestaan standaard in 15 werkdagen, desalniettemin kan zijn dit natuurlijk verder geoorloofd om sneller te afleveren een korte genoeg vergoeding.

Bezit u dan ook vragen aan de bekers van karton of over iemand anders middel in het assortiment? Schroom vervolgens ook niet teneinde aanraking met ons op te nemen. Wij helpen u gaarne via alang de vragen te antwoorden.

We sturen u dan ook een drukproef ter goedkeuring en pas na uw goedkeuring moeten wij de drinkbekers drukken. Bekers bedrukken kleine uitgave? Neem aanraking met het op een persoonlijk advies op maat.

Cheapie koffiebekers rekent nimmer kosten voor het produceren aangaande ons ontwerp en rekent ook nauwelijks verzendkosten. Een weergeven prijzen bestaan dus ook all-in prijzen. Wilt u grotere aantallen vanwege extreem lage prijzen? Belangstelling prijsopgave met.

Kan uw koffiemachine geen 180cc uitserveren? Dan kunt u de instellingen betreffende uw koffiemachine aanpassen ofwel kunt u dan ook vanwege iemand anders formaat kiezen. Kies een combinatie met alle mogelijke formaten als u verschillende producten uitserveert.

Elke ochtend beginnen betreffende een aangenaam bakje koffie? De wegwerp koffiebekers betreffende karton betreffende een schenkinhoud over 150ml zijn ons zeer goede afwisseling! Geniet over de more info koffiesmaak buiten dat het karton kracht heeft. 100% lekvrij en voorzien betreffende gespecialiseerde bedrukking!

Behalve de productiefaciliteiten in Groningen, hebben wij verder een eigen faciliteit in China wegens omvangrijke aantallen. Wilt u grotere aantallen wegens extreem lage prijzen? Vraag offerte aan.

Bezit u een selectie kunnen maken uit een enkelwandige kartonnen koffiebekers? Belangstelling dan ons scherpe prijsopgave aan. Bezit u dan ook vragen?

Wilt u dan ook iets flexibeler zijn in het personaliseren over de verpakking voor vmb. Vervolgens zijn etiketten een goede uitkomst. Verder die kunnen op blanco koffiebekers worden geplakt om ze zeker te voorzien over de eigen kenmerk. Lees op deze plaats verdere over bedrukte etiketten.

Hier kunt u dan ook enorm praktisch de bedrijfslogo op kartonnen koffiebekers laten drukken voor een zeer scherpe prijs! Wilt u dan ook de koffiebekers drukken in dit formaat 360cc/12oz met full color design, of in een oplage lager vervolgens 10.000 stuks betreffende verdere dan twee kleuren? Vervolgens adviseren we aan om koffiebekers te drukken betreffende full color druk.

De kartonnen bekers bestaan altijd over hoge kwaliteit en leverbaar in verscheidene formaten en ook in korte indien in omvangrijke editie te bedrukken. Een bekers zijn passend vanwege vrijwel al die gangbare koffieautomaten.

Wij also manage a wide range ofwel well-known brands as Duni, Kimberly Clark, Solo/Dart, Tork and Propac products. Brands who represent high quality. The products you can find on our internet shop are all in stock in our own warehouse which already counts aan 6000 products!

In 2004 zochten we tot een mogelijkheid om ons eigen merk water op een markt te leveren. Al snel kwamen wij er achter dat dit wel mogelijk was doch het wij anti ons grote minimale afname aankeken. Ervoor moest dan ook een opslagruimte gezocht worden met alle onkosten over dien. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *